Uitvaartverzorging Medemblik
 06-12116652  of  06-51931364                                                                                                                                                             

Uitvaartverzorging


Uitvaartverzorging Medemblik is al vele jaren een particuliere uitvaartonderneming in Medemblik. Persoonlijke benadering en volledige aandacht en tijd zijn van begin af aan de belangrijkste kenmerken geweest van onze uitvaartonderneming. 

Doordat wij een kleine onderneming zijn kunnen wij nabestaanden alle aandacht en tijd geven die zij nodig hebben, én die wij nodig hebben om de wensen en behoeften te horen, zien en om te zetten in praktijk. Wij zijn niet gebonden aan tijdslimieten en kunnen zoveel tijd besteden aan het bespreken en uitvoeren van de uitvaart als nodig is, en op elk moment dat dit nodig is. 

Tegenwoordig is het niet meer de uitvaartverzorger die bepaalt hoe het afscheid eruit komt te zien, de uitvaartverzorger inventariseert de wensen en biedt daarin praktische hulp. Het inventariseren kost tijd, tijd die de grotere ondernemingen door volle agenda’s niet hebben of uiteindelijk extra in rekening brengen. 

Wij trachten ‘het traditionele’ namelijk tijd, aandacht, en rust te combineren met de hedendaagse wensen en verwachtingen van nabestaanden. Een combinatie die goed werkt! Nabestaanden waarderen het dagelijkse contact, de persoonlijke omgang en de professionele werkwijze die wij hanteren zonder dat zij zich beperkt voelen in hun gevoelens, eigen initiatieven en wensen.